Unstable Addiction

Horde Guild, Draenor, EU

Dutch
Semi-Hardcore
Raiding
Mythic+
APPLY

Over ons

Wij zijn een Nederlandstalige Horde Mythic guild op de server Draenor! Wij bestaan al 8 jaar (24 januari 2013), maar op 15 oktober 2021 zijn wij begonnen aan een nieuw hoofdstuk met onze transfer naar Horde-Draenor. Wij doen ons best om te raiden op een hoog niveau, zonder de hoge druk die je vaak in andere guilds vindt. Nieuwe leden krijgen de kans om zich te bewijzen en we proberen te rouleren waar mogelijk.
Geen raider? Geen probleem! Naast het raiden maken we ook tijd voor: Mythic+, Torghast of gewoon een leuk gesprek in de chat of Discord!


Onze oude guildpagina:
https://guildsofwow.com/unstable-addiction

 

Raidschema
Woensdag & donderdag: 20:30 - 23:00 (Progress)
Zondag: 20.30 - 23.00 (Optioneel Heroic)

 

Wat verwachten we van jou?

  • Ter allereerste, dat je begrijpt en het respecteert dat we iedereen nodig hebben. We verwachten dat je vrijwel altijd aanwezig bent, tenzij er een goed argument is. We willen rouleren van spelers wanneer dit nodig is, dus toon begrip wanneer je de bank eens warm houdt.
  • Ten tweede, je bent altijd goed voorbereid! Zorg dat je alles bij hebt en informeer jezelf met de nieuwste tactieken die gewenst zijn voor een baas. Het is niet de bedoeling dat de raidleader je bij het handje neemt.
  • Tot slot, verwachten wij je volledige inzet. Doe je wekelijkse Mythic+, beheers je class en schrik er niet van om soms iets te grinden wanneer dit nodig is (Legion AP farm of BFA BiS Essence). We hebben samen hetzelfde doel, dus wij verwachten dat iedereen dan ook hetzelfde ervoor doet.

 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een fijne sfeer, maar met de nodige focus voor een goede progressie. Wat wilt dit zeggen? Fouten maken is normaal en het is logischerwijs dat je hier ook van leert. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt dit ook besproken met de desbetreffende speler.
  • Activiteit in de guild! Er is altijd volk aanwezig in de guildchat of op Discord om samen iets mee te doen. Dit kan sociaal zijn, maar ook werken aan een fijne Mythic+ score met guildies.
  • Flexibiliteit, we zijn vrij nuchter en staan open voor nieuwe ideeën of veranderingen van jouw class wanneer je niet tevreden bent over je eigen prestaties.

 

Contact
Guildmaster: Amoone#21263 (Bnet) of Amoone#2823 (Discord)
Officers: Braafboertje#2546 (Bnet) of Thascorpion#2122 (Bnet)
Discord: discord.unstableaddiction.nl

Posts

No post found!

Vault of the Incarnates
NORMAL
8 / 8
HEROIC
8 / 8
MYTHIC
2 / 8
Sepulcher of the First Ones
NORMAL
11 / 11
HEROIC
11 / 11
MYTHIC
2 / 11
Sanctum of Domination
NORMAL
10 / 10
HEROIC
10 / 10
MYTHIC
0 / 10
Castle Nathria
NORMAL
10 / 10
HEROIC
10 / 10
MYTHIC
0 / 10

Roster

iLVL 326.7 / 332.7
M+ 726.1
VIEW TEAM

Tank (2)

Healer (4)

Damage (16)

MELEE (6) RANGED (10)

Recruitment

Op het moment staat onze recruitment open voor vrijwel alle dps, met een paar specs in het bijzonder. Wij zijn niet op zoek naar tanks en healers.

Mage Mage
Mage Fire Mage Frost
Monk Monk
Monk Windwalker
Shaman Shaman
Shaman Enhancement
APPLY

Logs

  26.01.2023 (Thu)   Amoone

Are you sure you want to delete this image?

Streamers

NOTIFICATIONS
BECOME A PATRON SEND FEEDBACK