Turn Up Damage

Horde Guild, Draenor, EU

299 15/25 4 Reports Audit

APPLY

Throm-Ka, Warrior

Hej alle sammen!!!!!

Vi er en guild ved navn Turn up damage som ligger på Draenor (horde). vi søger flere medlemmer til vores guild så er du der er frisk på sjov og ballade så skal du komme med her der er plads til alle i vores guild både social, pvp og raider. vi går meget op i det sociale og at hjælpe hinanden vi har også en discord kanal hvor der virkelig bliver hygget. De ting vi gerne vil opnå ved denne guild er få et raid hold og op køre, lave M+ hygge sammen måske med tiden vis guilden bliver stor så få lavet noget sommer fest men noget gril og gaming måske lave nogle weekender hvor nogle mødes og få gamet igennem og virkelig hygget. vores regler er: opfør dig pænt snak som du selv vil snakkes til. det vil sige snak pænt vi hjælper hinanden det er okay og lave fis og ballade. vi hjælper hinanden hvor vi kan, vis man har mulighed for det. hvis alt dette er noget du vil være en del af så tag kontakt til mig enden her på face eller ingame.

RAIDING: Ilvl requirement er 420+ for at raide. Heart of Azeroth i minimum lvl 55. Vi raider Torsdag + Tirsdag fra klokken 19.00 til 22:00 hver uge.

I skal være velkommen til og kontakte mig eller kasper på maxen#21211 - zadidruid - Zadidemon eller popolonius#2737 - Lucicow

Posts

No post found!

Ny'alotha, the Waking City
Normal:
9 / 12
Heroic:
6 / 12
Mythic:
0 / 12
The Eternal Palace
Normal:
8 / 8
Heroic:
8 / 8
Mythic:
0 / 8
Battle of Dazar'alor
Normal:
1 / 9
Heroic:
2 / 9
Mythic:
0 / 9

Events

No event found!

Recruitment

This guild doesn't have any open spots for recruitment!Logs

There are no guild logs saved yet!

Are you sure you want to delete this image?

Yes, I want to delete. Deleting...
No, don't delete.

Streamers

NOTIFICATIONS READ ALL
BECOME A PATRON SEND FEEDBACK