Redhawk

Horde Guild • Outland • EU • Retail

VIEW GUILD

REGLER FÖR RAIDERS !

Raid regler

Redhawk

Horde Guild, Outland, EU

January 9, 2021 by Pimmen

READ POST

Raid

Dom som är Raiders/trails i guilden ska komma förberedda med buffs, potions, flasks etc.
Raiding är Måndag, Torsdag och Söndagar, och för att vi ska vara så effektiva som möjligt så förväntar vi oss av er alla som är med i progress gruppen att komma 15 minuter innan raiden är igång.

Raid börjar 20.00, då ska du vara utanför raiden, redo att köra 19.45. Håller man inte detta så kan ens position som raider och framförallt Trial Raider frågesättas av officers och resultera i en downgrade i guilden.

Vid och under boss fight så ska alla hålla 100% fokus och lyssna på vad RC säger. Tystnad och diciplin, så att vi får effektiva boss fights. Detta kan också resultera i downgrade i rank om man inte sköter detta.

Närvaro är väldigt viktigt, har man accepterat att vara med på raid så FÖRVÄNTAR vi oss att man kommer om inget annat är sagt i GOD TID innan själva raiden börjar. Detta kan också resultera i downgrade i rank om man inte sköter detta.

Avslutningsvis så kommer vi att bli hårdare när det gäller "strikes". Får man ett antal strikes så kommer vi att byta ut denna person. Det finns många som väntar på att ta just

Din plats i raid teamet.(ändrad)
 

Och som reglerna säger, så boss fight focus och disciplin på fighten. Och på trash självklart sköja lite. 
vi är bland topp guilderna på outland. Så kravs behövs  
 
 Kommer bli hc clear engång i veckan. Och då accepteras inga alts. Om inte man ska rerolla main, och köra med i mythic teamet, men då vet vi officer om det.
 Även att testa nytt folk som vi tror har potential.
 
 
 
 
 


NOTIFICATIONS