Reddi Tsjek Waaip

Horde Guild โ€ข Doomhammer โ€ข EU โ€ข Retail

Dutch
Semi-Hardcore
Leveling
Raiding
Mythic+
PvP
Gold Making
Role Playing
APPLY

Hoi mensen!

Reddi Tsjek Waaip is de meest actieve NL/BE sprekende guild. We zijn een sociale Guild en iedereen is dan ook welkom. Het enige wat we verwachten is een prettige houding. Wat je speelstijl ook is, iedereen is op z'n plek bij ons. Wij zijn als het ware één grote familie!

Er is voor ieder wat wils, waar je naast gezamenlijk wekelijks Raiden, M+ en PvP ook de ruimte krijgt om je eigen ding te doen.

We progress raiden op Woensdag en Maandag van 20:00 tot 23:00. (Zondags hebben we een alt/ HC run om 20:00.) We hebben een core groep waarmee we progressen en daarnaast hebben we een casual groep. Op dit moment zoeken we mensen om ons core team te versterken en onze casual groep uit te breiden.

De hele week worden er M+ keys gedaan. Kom je net kijken binnen M+ dan hebben we de pluis groepen. En wil je echt pushen dan hebben we ook push groepen. Sommige van ons pushen 18+ waar andere tevreden zijn met een +5.

Om onze mooie Guild te joinen kan je iedereen van de Guild aanspreken zij zullen dan zorgen dat je met de juiste personen in contact komt! Voor een eerste blik: https://www.facebook.com/Redditsjekwaaip/

Daarnaast runnen wij ook de Nederlandse community "Reddi Tsjek Waaip" op discord. Dit is onze x-realm community waar Nederlands de voertaal is. Iedereen die dat spreekt is hier welkom, vanuit elke realm! Zo houden we een actieve Nederlanse raid community, op de zondagen. Mocht het je nou heel goed bevallen kan je switchen naar Doomhammer en bij de grote club komen! Wil je hier lid van worden volg deze link: https://discord.gg/wC6aeRn en stel je even voor in het Social kanaal. Dan zorgen wij dat je de juiste rang krijgt.

Cheers!

Posts

No post found!

Progress

Sanctum of Domination
NORMAL
10 / 10
HEROIC
10 / 10
MYTHIC
3 / 10
Castle Nathria
NORMAL
10 / 10
HEROIC
10 / 10
MYTHIC
7 / 10

Events

No event found!

Wij zoeken Nederlands / Belgische Mythic Raiders

Hi all,

In Shadowlands willen we met een volledige NL/ BE groep voor Cutting Edge gaan, daarom zijn we nu al sterk aan het recruiten. Onze guild is reeds een van de meest actieve NL/BE sprekende groepen, waar je naast wow ook veel plezier en uitdaging vind. Dus wil jij met een relaxte groep toch voor maximale prestaties gaan, in je eigen taal. Laat het ons weten! Op dit moment zijn we naar alles op zoek omdat menig een van ons ook nog twijfelt wat hij in shadowlands gaat mainen. Maar het wordt in ieder geval een mega set up :D

Spreek je hopelijk snel!

Death Knight Death Knight
Death Knight Blood Death Knight Frost Death Knight Unholy
Demon Hunter Demon Hunter
Demon Hunter Havoc Demon Hunter Vengeance
Druid Druid
Druid Balance Druid Feral Druid Guardian Druid Restoration
Hunter Hunter
Hunter Beast Mastery Hunter Marksmanship Hunter Survival
Mage Mage
Mage Arcane Mage Fire Mage Frost
Monk Monk
Monk Brewmaster Monk Mistweaver Monk Windwalker
Paladin Paladin
Paladin Holy Paladin Protection Paladin Retribution
Priest Priest
Priest Discipline Priest Holy Priest Shadow
Rogue Rogue
Rogue Assassination Rogue Outlaw Rogue Subtlety
Shaman Shaman
Shaman Elemental Shaman Enhancement Shaman Restoration
Warlock Warlock
Warlock Affliction Warlock Demonology Warlock Destruction
Warrior Warrior
Warrior Arms Warrior Fury Warrior Protection

Logs

There are no guild logs recorded yet!

Are you sure you want to delete this image?

Streamers

NOTIFICATIONS
BECOME A PATRON SEND FEEDBACK