KLARAVIK

Alliance Guild • Ravencrest • EU • Retail

VIEW GUILD

Guildens första raid i Shadowlands startar idag!

Tiden går fort när man har roligt! Sedan vi startade guilden så har Klaravik växt så det knakar. Vi är snart uppe i 100 medlemmar (alts inräknat) och vi är sjukt glada över att många hittat till oss, både nya och återvändande spelare!

KLARAVIK

Alliance Guild, Ravencrest, EU

December 9, 2020 by stinalajnen

READ POST

Idag är det en stor dag för oss i guilden då vi för första gången kommer raida tillsammans i Castle Nathria. Där kommer vårat samarbete att sättas på prov och vi kommer få se hur bra vi arbetar tillsammans. Men jag har verkligen stora förhoppningar då vi alla är väldigt fokuserade och duktiga medlemmar, så jag hoppas och tror att det kommer gå galant. 

Många som applyar till våran guild frågar även ofta vilka dagar vi tänkt raida, och som det ser ut just nu så är det onsdagar och måndagar kl 19 - 22 som gäller. Skulle det bli ändring i framtiden så meddelar vi om detta, givetvis.

Vi kommer även sluta med att lägga upp events man applyar till i kalendern ingame. Man kommer istället kunna applya till raids via våran discord. Det är för att det är enklare att se vilken class/spec vi kommer ha med. :) 

Sedan vi startade guilden så har Klaravik växt så det knakar. Vi är snart uppe i 100 medlemmar (alts inräknat) och vi är sjukt glada över att många hittat till oss, både nya och återvändande spelare! 

Allt gott! / Critmarïe


NOTIFICATIONS
BECOME A PATRON SEND FEEDBACK