Booty Bay Café

Alliance Guild, Magtheridon, EU

Hungarian
Casual
Mythic+
Raiding
PvP

91 12/25 1 Reports Audit

APPLY

Rólunk / About us (Toborzó)

Hey there! Our community has been formed back in the year of 2016. Basically we used to play in EU-Arathor because that realm is highly settled by Hungarians. During Legion expansion, the guild earned reputation amongst Arathor and Hellfire, and known as one of the kindest and well-played clans. (Emerald Nightmare, Nighthold, Tomb of Sargeras) After several productive months our time has came to and end and a hard decision has been made. Tsabesz and me choosed Magtheridon to build a new home for us.


Sziasztok! Magtheridonon keressük tovább leendő tagjainkat, hogy újult erővel Shadowlandsre ismét felpumpáljuk magunkat és egy jó hangulatú, kötöttségektől mentes szórakozást biztosítsunk egymásnak. A hangsúly a közösségen van. Nem hardcore raiderek vagyunk, habár megízleltük azt az életet is korábban. A fő szempotunk immár egy barátságos légkörű, családias mag kialakítása, ahol segítenek egymásnak a tagjaink és közösen ütjük el az időt. Természetesen nem vetjük el a raidelést és a kulscokat sem, de nem állítunk elvárásokat a csapattagokkal szemben. Légy rendes, normális, élvezd a játékot és tuti jól megleszünk! ;)

Posts

No post found!

Progress

Progress data not found!

Events

No event found!

Greetings Traveller!

Welcome to Booty Bay Café. #BBC is a Hungarian guild, looking for patient, kind, polite people who we can form a great team with. We are not hardcore raiders but we used to be. Planning to do some m+ and later raids as well. Our main goal is create a well-performed group til the starting of Shadowlands. Feel free to contact us for more info at Zewin#21193 or ingame. o/ ;)

Sziasztok! Várunk sorainkba minden kikapcsolódni vágyó és a társasági életet kedvelő honfitársunkat. A közösségünk viszonylag hosszú ideje létezik már, de szeretnénk minél több rendes, felnőtt embert idecsábítani, hogy velünk együtt üthessék el az időt. Fontos megjegyeznem, hogy brigádunk nem a raidelést és a content kimaxolását tűzte ki elsődleges céljául, sokkal inkább a közös élmények gyarapítását, valamint, hogy előteremtsünk és fenntartsunk egy kis zugot, ahová mindenki szívesen jár fel a család, munka és egyéb kötelezettségek mellett. Ha felkeltettük érdeklődésed, ne habozz, keress bátran a Zewin#21193 Bnet Tagen, vagy ingame! Pá-páLogs

There are no guild logs saved yet!

If you are taking screenshots within the game, to capture screenshots with better quality (default is 3/10 which is very low) type this macro into your chatbox:
/console screenshotQuality 10
UPLOAD UPLOADING...

Are you sure you want to delete this image?

Yes, I want to delete. Deleting...
No, don't delete.

Streamers

NOTIFICATIONS READ ALL
BECOME A PATRON SEND FEEDBACK