Azure Regiment

Alliance Guild, Terokkar, EU

VIEW GUILD

Sire Denathrius

Dit is de snelle tekst variant van de Sire Denathrius boss fight! Kijk ook naar het volgende filmpje!: https://youtu.be/gLdGXXbVOhQ

Azure Regiment

Alliance Guild, Terokkar, EU

March 27, 2021 by TristanZet

Read Post

Bekijk dit filmpje!

https://youtu.be/gLdGXXbVOhQ 

En als je het andere filmpje nog niet had gezien…
https://youtu.be/oy_PBRme-yQ

Sire Denathrius! Zondag maken we het af!

 

Eerste Fase

Kern:
Aan het begin van de pull krijgt iedereen 4 stacks van ‘Burden of Sin’ de raid wordt in 2en verdeeld en plaatsen zich bij een tank. Om de stacks weg te halen moet je in Denathrius zijn ‘Cleansing Pain’ staan. Dit is een kegel schietend richting de tank, zorg dan ook dat je in de tank staat! Op elkaar! Na de ‘Cleansing pain’ spawnen er adds, deze moeten gelijk vermoord worden ze doen raid damage!

Als de Raid Leader zegt dat de tanks moeten swappen wordt de agro overgenomen en is de andere helft van de groep aan de beurt.

Iedereen moet 2, of minder, stacks hebben anders ga je DOOD nadat de baas op 70% is (Dit geld niet voor Shamans die kunnen hier iets tegen doen maar als je niet weet wat dan is het slimmer om de stacks gewoon weg te halen.)

1/3 van het speelveld wordt uiteindelijk gevuld met een damaging AOE, ‘Command: Ravage’ dit blijft liggen en uiteindelijk gaat het zwaard nog meer van die AOE neer leggen. Zorg dat je hier niet in staat als het af gaat! We lopen met de klok mee!

 

Overig:

Sire kiest 2 targets, die krijgen een cirkel om hun heen, ren uit de raid en kom na de cast weer terug. Je hebt genoeg tijd.

Na ongeveer 2 ‘Cleansing Pains’ gebruikt Sire ‘Blood Price’ dit doet dmg op iedereen en gooit mensen naar achter, hoe minder mensen het zelfde aantal stacks van ‘Burden of Sin’ hebben hoe minder damage het doet.

 

Slot:

Op 70% moet iedereen minder dan 3 stacks hebben, we worden naar de hoeken van de kamer gegooid en je moet naar het midden rennen. Je wordt naar beneden getrokken en als je 3 stacks of meer hebt ga je dood. We gaan door naar Fase 2!

 

Tweede fase

Kern:

Adds, In de tweede fase staan adds op ons te wachten. Het is aan de DPS dit zo snel mogelijk dood te maken! Ranged focussed op de ‘Crimson Cabalist’ links van de melee adds op een plateau. Tanks kunnen helpen door Sire te pullen en zijn ‘Wracking Pain’ de adds te laten raken. Pas op dit is ook de tankswap!

Remoria, het zwaard, is levend! Tanks pull dit samen met de baas voor cleave damage! De HP van zwaard en Sire is gedeeld! 

‘Hand of Destruction’ Sire maakt een koppie van zichzelf en trekt iedereen naar hem toe, ren door de spiegel! Hoe verder weg je van de koppie bent hoe minder damage je neemt! Daarna weer terug door de spiegel om de adds af te maken!

Impale’ het zwaard mikt op 3 spelers, die spelers rennen naar links terwijl de rest van de raid naar rechts rent! Het zwaard springt van speler naar speler, healers goed in de gaten houden dit doet pijn! 

‘Massacre’ Dansen! Lijntjes op de grond zijn niet goed, niet in staan! Dit is echt goed te ontwijken loop wat uit elkaar en je hebt genoeg tijd om naar een veilige plek te rennen.

 

Slot:

Zorg dat alle adds dood zijn, deze moeten echt dood als Sire 40% is!

 

Derde fase

Kern

De spiegels zijn weg, we zitten in het midden van de kamer en Sire is BOOS!

Iedereen blijf goed met je rug richting het midden, je kan van de randen af worden geduwd! Tanks het is dus aan jullie de baas te pullen bij een rand zodat de raid goed in het midden van de arena staat! Ga zelf ook niet bij een rand staan! ‘Shattering pain’ is de cast die dit doet, dit doet ook best wat damage op de tank!

‘Hand of Destruction’ is er nog steeds! Daarom is de positionering ook belangrijk! De raid moet zo ver mogelijk weg rennen want de spiegels zijn er niet meer! Healers, dit wordt cooldowns gebruiken!

‘Sinister reflection’ Bij 100% Energie wordt dit gecast, dit kan 2 dingen, een zwaard creëren wat je moet ontwijken of net zoals in fase 1 ‘Ravage’ casten wat 1/3 van het speelveld bedekt! Daarom gebruiken we in deze fase HERO! Dit roept de Raid Leader! Potions poppen mag dan natuurlijk ook altijd! Ravage 3x = wipe.

 

Overig:

‘Fatal Finesse’ cirkel om je heen? Ga niet bij andere mensen staan maar houd rekening met een mogelijke knockback! Healers dit laat een DOT van 20 seconden achter!

 

Dat is Sire Denathrius! 
Kijk snel de filmpjes en voel je altijd vrij om vragen te stellen aan Bahrash op discord! Of In Game natuurlijk! Ik kijk er heel erg naar uit!

Voor de Alliance! 
- Tristan


NOTIFICATIONS READ ALL
BECOME A PATRON SEND FEEDBACK