Azure Regiment

Alliance Guild • Terokkar • EU • Retail

VIEW GUILD

Rangensysteem en beloning 10-03-2021

Het rangensysteem in de Azure Regiment zoals hij op 10-03-2021 ingevoerd is. Het meest actuele document

Azure Regiment

Alliance Guild, Terokkar, EU

March 10, 2021 by TristanZet

READ POST

Hallo allemaal! 

Zoals jullie wel door hebben gehad is de guild aardig gegroeid! Wij, de officieren, zijn super blij met alle nieuwe leden en kijken heel erg uit naar alle andere spelers die onze guild gaan versterken in de toekomst! 
Met deze nieuwe influx aan spelers is het van belang dat wij kritisch blijven kijken naar de bestaande regels, activiteiten en doelen van de guild. Om die reden hebben wij een bezem gehaald door het rangensysteem om dit actueel te maken.
Wij zijn van mening dat de rangen haalbaar en belonend maar niet te snel uitgespeeld moeten zijn. Hierdoor kan je blijven groeien en een leuke tijd beleven in de guild. 

Op discord is het nieuwe overzicht te vinden in #guild-welkomst-info, in de komende dagen gaan we dit uitrollen in de guild.

-----------
Update 10-03-2021
De officieren hebben de laatste tijd de guild bank nauwlettend in de gaten gehouden om te bepalen of onze financiële bijdrage aan bijvoorbeeld de guild repairs wel correct in verhouding staat tot de economie in wow.
Wij zijn er over eens dat vanaf rang 7: Ridder het geldbedrag met 200 goud stijgt! Dat is een aardig bedrag en wij zullen dit ook in de gaten houden hoe dit onze guild economie beïnvloed.

Dus geniet nog meer van de heerlijke guild repairs! Het nieuwe document is in #guild-welkomst-info te vinden!


NOTIFICATIONS
BECOME A PATRON SEND FEEDBACK