Azure Regiment

Alliance Guild, Terokkar, EU

VIEW GUILD

Strafpuntensysteem Guild Runs

Azure Regiment

Alliance Guild, Terokkar, EU

February 16, 2021 by CrusaderMax

Read Post

Beste Guildleden, met als ambitie de raiding te bevorderen en een stap te maken naar kwalitatief betere raiding introduceren wij een strafpuntensysteem. Dit strafpuntensysteem is van toepassing op spelers die behoren tot de vastigheid van onze raiding ondernemingen (ingeschreven of vaste deelnemer) met als doel de kwaliteit te waarborgen en garantie te bieden tegenover de guild en raid leadership dat het aantal inschrijvingen gelijk staat aan het aantal participerende spelers.

Het strafpuntensysteem ontmoedigt spelers die niet kunnen om zich in te schrijven en spelers er aan te houden dat we ze verwachten bij de raid, als er spelers zijn die namelijk niet op tijd zijn of niet op komen dagen is dit ten nadele van alle spelers die wél aanwezig zijn. Een raid met participerende guildleden die aanwezig zijn behoort tot de kern van onze guild en zorgt ervoor dat wij kunnen progresseren, achievements halen, de guild bank spekken en elkaar voorzien van tactics, goede speelstijl, het ruilen van items en raid cohesie.

Het strafpuntensysteem is een lichte vorm van straffing, iedereen kan eens te laat komen en de consequentie is niet groot. Zie vooral de bijgevoegde foto voor verdere verklaring. Dit zijn de enigste consequenties die uit afwezigheid/ te laat ontstaan. Als je niet zeker weet of je kan laat het vooral weten, of schrijf je niet in, wij kijken ter plekke op het moment zelf als je mee kan doen. Maar zonder inschrijving kan je plek niet gegarandeerd zijn.
 

Je kan het nieuwe strafpuntensysteem vinden in onze discord onder guild-chat en dan #guild-welkomst-info


NOTIFICATIONS READ ALL
BECOME A PATRON SEND FEEDBACK